Logg inn
Bli medlem
Short film Run Faster
 
 

Resident Evil blir Rebootet

[Skrevet av: Pål Frostad den 23.05.2017]

Nå kommer nytt fra Martin Moszkowicz i Constantin Film fra Cannes. Han bekrefter at en Resident Evil-reboot er under utvikling.

[ Foto: Tilklippet filmplakat til Resident Evil 2002 ]


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Spillefilmen Resident Evil, så dagens lys i 2002. Det populære Resident Evil-dataspillet fra 1996, som filmen baserer seg på, er det som startet galskapen. Forløpig er det laget Filmene skulle opprinnelig blitt skrevet og regissert av skrekkmesteren George A. Romero, men han ble tatt av oppdraget til fordel for filmskaper Paul W. S. Anderson. Alt baserer seg på et scenario der et selskap forsker på et farlig virus. Når dette sprer seg til mennesker kommer alt ut av kontroll og det blir zombielignende tilstander.

Foreløpig er det laget 6 filmer med Resident Evil: The Final Chapter fra 2016 som enden på visen. Det betyr at alt begynner på nytt med nye skuespillere og da er nok frontfiguren Milla Jovovich (Det Femte Element) historie som rollefiguren Alice. Det lå også litt i kortene at det ble mer Resident Evil når Resident Evil: The Final Chapter kostet 40 millioner dollar å lage, og dro inn godt over 312 millioner dollar på verdensbasis. Da gjenstår det bare å se om en reboot vil bli tatt i mot av fansen.

Kilde: Bloody-disgusting.com

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2018 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.